Magunkról

Kedves Vendégeink!

Sajnálattal közöljük, hogy befejeztük eddigi tevékenységünket, a camping végleg bezárta kapuit.

 

Üdvözlettel:

Hársfa Camping

 


A Hársfa Camping és Üdülőtelep ideális szálláshely mindazok számára, akik Sellyénés környékén, az Ormánságban kívánnak néhány kellemes napot eltölteni. A hársfák árnyában 4 fős apartmanházzal, 30 főnyi turistaszállással és 28 sátorhellyel várjuk a pihenni vágyókat. Szigetünk színpadja, árnyas pázsitunk, illetve 80 fős rusztikus filagóriánk kiválóan alkalmas közösségi rendezvények (esküvők, lakodalmak, születésnapi mulatságok, tréningek) befogadására.
 
A sátorhelyül szolgáló füves területek nagysága, a zárt parkoló és kerékpártároló, valamint az értékmegőrző a vendégek nyugalmát hivatottak biztosítani, a villanytűzhellyel, mosogatóval szerelt konyha, és tágas, kulturált vizesblokk pedig (külön helységgel mozgássérültek számára) a kényelmet és tisztaságot szolgálja. A kemping területe sík, talaja füves, az utak, parkolók, lakókocsi beállók zúzottkővel borítottak, különösebb terepakadály nem található. Lakókocsik áramszedési lehetősége kiépített.


A kemping területére kutya, macska (természetesen a többi vendég nyugalmának szavatolása mellett) bevihető.


Ha kedve támadna kirándulni az ezer szépséget rejtő Ormánságban, kölcsönözzön nálunk kerékpárt. Szívesen segítünk megszervezni a környék látnivalóinak bebarangolását.


Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!


Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. szeptember 1-től a hazai szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül köteles továbbítani a VISA rendszerbe. EHHEZ SZÜKSÉGES MINDEN VENDÉG (0 éves kortól) SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁT VAGY ÚTLEVELÉT BEMUTATNI. Amennyiben a vendég nem adja át személyi azonosító okmányát adatrögzítésre, nem veheti igénybe a szálláshely-szolgáltatást.

Amennyiben a szálláshely lemondására a vendég személyi okmányának hiánya, vagy a beolvasás megtagadása miatt kerül sor, SZÁLLÁSHELYÜNK 100 % KÖTBÉRT levon a befizetett szállásdíj előlegből.
KÉRJÜK UTAZÁSÁT ÉS ÉRKEZÉSÉT A FENTIEKRE TEKINTETTEL TERVEZZE MEG!